31 d’octubre 2010

Memòria del XLI Aplec a Talaixà pel CEO

Memòria del XLI Aplec a Talaixà pel CEO


El passat diumenge dia 3 d'octubre, el Centre Excursionista d'Olot va celebrar el XLI Aplec de l'entitat que enguany, coincidint amb l'any anterior, es va fer als paratges de Talaixà, indret on el Centre està reformant el refugi per acondicionar-lo per a l'ús d'excursionistes.

La concentració per pujar es va fer a les 9 del matí des de Sadernes, mentre que la mainada, acompanyada dels seus pares i altres participants, van fer camí iniciant la ruta des d'Oix, passant per Hormoier.

Un cop arribat a la Plantada, el grup de mainada va poder gaudir d'una xocolatada amb coca oferida per l'organització. I el grup que sortí de Sadernes, trobà la xocolatada i la coca a l'Hort d'en Roca.

Un cop arribats a Talaixà, els responsables de l'entitat, varen demanar la col·laboració dels més grans per transportar material des de la collada de la Masó fins a peu d'obra per tal de facilitar la feina al personal que està portant a terme les obres de reforma.

De 12 a 2 del migdia els més menuts varen tenir jocs infantils amenitzats pels monitors de les seccions de menuts, petits, mitjans, grans i joves del Centre.

Pels volts de les 2, es va fer la botifarrada que anava a càrrec de la organització i es va fer el sorteig del pernil que va recaure sobre el número 6960 i que, no va ser reclamat per ningú.

Cap a les 3 de la tarda els diferents grups de les seccions de mainada varen començar el seu descens.

Finalment, a quarts de cinc de la tarda, es va cantar el Cant dels adéus i es va iniciar la marxa fins a Sadernes o la Plantada.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada