11 de juny 2013

Els Amics de Sant Aniol d'Aguja pugen 1.400 quilos de ciment i sorra fins al refugi per reconstruir-lo!!!

La Vanguardia, Girona | 09/06/2013 (ACN)Aquest passat diumenge (09/06/2013), els Amics de Sant Aniol d'Aguja han batut rècords d'assistència amb 80 participants, 1.000 quilos de ciment carregats i 400 de sorra i altres materials. "La meitat de les persones que ens han ajudat eren excursionistes que passaven per allà i han volgut donar un cop de mà", ha explicat el president de l'entitat, Quim Oliver.

L'entitat preveu acabar de pujar fins al refugi el material necessari durant les properes setmanes i que les obres de restauració i construcció comencin en un mes.

En principi, l'associació creu que els treballs podrien estar enllestits en tres mesos. "Esperem que tot vagi bé però l'edifici es troba en un estat ruïnós i pot ser que tinguem imprevistos", ha explicat Oliver. "S'ha de tenir en compte que per pujar el material des del camp base fins al refugi hi ha una hora de camí", ha detallat.

El president espera que les dificultats d'accés a la zona no posin traves als treballs. "Nosaltres estem fent una tasca senzilla i popular però és possible que en el futur necessitem altres mitjans per accedir a la zona i portar-hi més material com bigues de fusta o teules", ha explicat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada